ID. Buzz nu ook met lange wielbasis en 7 zitplaatsen

De ID. Buzz krijgt een extra dimensie. De nieuwe uitvoering met lange wielbasis meet bijna vijf meter en biedt inclusief derde zitrij plaats aan zeven personen. Het innovatieve panoramadak met smart glass is een knipoog naar de legendarische Samba-bus uit de jaren ‘50. De versie met lange wielbasis wordt ook leverbaar met een nieuwe, 210 kW/286 pk sterke elektromotor. Naast het 77 kWh accupakket is er ook een variant met een capaciteit van 86 kWh. Andere nieuwtjes: een head-up display, een verder verbeterd infotainmentsysteem en remote parking.

Sinds zijn introductie eind vorig jaar is de ID. Buzz een groot succes, ook in ons land. Hier heeft Volkswagen Bedrijfswagens inmiddels al ruim 2.500 exemplaren verkocht en is het model marktleider in de klasse voor elektrische bedrijfswagens. De nieuwe ID. Buzz met lange wielbasis is het volgende hoofdstuk in deze successtory. Hij is 4,96 meter lang (reguliere ID. Buzz: 4,71 m) en heeft een wielbasis van maar liefst 3,24 meter (ID. Buzz: 2,99 m). De hoogte (1,93 m) en breedte (1,99 m) zijn ongewijzigd gebleven. De extra lengte van het nieuwe model wordt optisch verdeeld over de bredere schuifdeuren (+19,2 cm) en 5,8 centimeter extra ruimte tussen de C-stijlen en de achterwielen. Daardoor is het design harmonieus en herkenbaar. Ook de V-vorm van het front en de signatuur van de LED-koplampen en -achterlichten dragen daaraan bij. De Cw-waarde van 0,29 is opvallend laag.

Transparant of ondoorzichtig: slim panoramadak

Het panoramadak met smartglass is een belangrijke noviteit. Dankzij de ruime afmetingen (1,71 x 1,04 m) omspant het de zitplaatsen op de eerste en tweede rij. Door de touchslider of een stemcommando te gebruiken, switcht het dak van transparant naar ondoorzichtig en omgekeerd. Het geheim zit hem in de elektrische aansturing van vloeibare kristallen. Het dak draagt ook met speciale coatings bij aan een aangename interieurtemperatuur en aan het beperken van het energieverbruik. Tevens vergroot dit dak de hoofdruimte met 30 mm.

  • Plaats voor zeven inzittenden, veelzijdige ruimte
  • Nieuw: 86 kWh accupakket en efficiënte 210 kW sterke elektromotor
  • Knipoog naar legendarische Samba-bus: panoramisch dak met smart glass
  • Bedieningsgemak: software 5.0, verbeterd infotainmentsysteem en head-up display

Neem contact op

0547 - 26 22 73

Locatie

D.J. Bunschotenstraat 14
7471 CZ Goor (Hof van Twente)

Email

info@e-autoleasing.nl

contact