Financiering

E-autoleasing hanteert zowel financial- als operational lease afhankelijk van de klantbehoefte, bij inzetten van bedrijfswagens bijvoorbeeld kan het belasting technisch gezien gunstig zijn te kiezen voor financial lease. Graag laten wij u in een persoonlijk advies zien wat de voor- en nadelen kunnen zijn van deze financieringsvorm.

 

Opties

Operational lease

Operational lease is de meest toegepaste vorm van leasen, in het maandbedrag zijn opgenomen de volgende posten: afschrijving, rente en beheerskosten, motorrijtuigenbelasting, verzekering en onderhoud. Bij operational lease weet u als klant exact waar hij aan toe is per maand. Bij verzekering die bij de prijs is inbegrepen gaat E-autoleasing een stapje verder. Naast de gebruikelijke WA/Casco verzekering is ook de inzittenden verzekering standaard. Niet inbegrepen zijn uiteraard de kosten voor wassen,poetsen, parkeren en boetes.

l

Financial lease

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee je een auto aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van de auto. Dit betekent dat je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen

De voordelen van Financial Lease

Financial Lease kent vele voordelen voor ondernemers. Zo wordt het aanschaffen van een auto met behulp van Financial Lease door de fiscus gezien als een investering in de onderneming. Hierdoor profiteer jij direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf. Ook voordelen als onbeperkt kilometrage, behoud van schadevrije jaren, en de keuzevrijheid in o.a. onderhoud en verzekering maken deze leasevorm zo aantrekkelijk.

  • Enige leasevorm waarbij je profiteert van fiscale voordelen
  • Behoud van vermogen binnen de onderneming
  • Bepaal zelf de looptijd van het contract en hoogte van de maandtermijn
  • Aan het einde van het contract is de auto is eigendom van de ondernemer

 

contact

Bekijk ons aanbod!