Volkswagen ID.3

€35.825*

* Prijzen zijn vanafprijzen incl. BTW. 

Volkswagen ID.3 Pro 58 kWh
Vanaf€35.825*
0 – 1007.3 sec
Topsnelheid160 km/u
Bereik WLTP426 km
Verbruik 100km15.4 kWh
Snelladen490 km/u
Zitplaatsen5 personen
CarrosserieSUV
AandrijvingAchter
Bruto Bijtelling 2022*€ 481/mnd
Volkswagen ID.3 Pro S 82 kWh
Vanaf€41.625*
0 – 1007.9 sec
Topsnelheid160 km/u
Bereik WLTP553 km
Verbruik 100km15.8 kWh
Snelladen490 km/u
Zitplaatsen5 personen
CarrosserieSUV
AandrijvingAchter
Bruto Bijtelling 2022*€ 588/mnd

 

Offerte aanvraag Volkswagen ID.3

15 + 13 =

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in, vraag informatie aan bij e-autoleasing.nl

 

Dit zijn de uitvoeringen

De ID.3 is er in 8 uitvoeringen.  De goedkoopste versie is de basis uitvoering, deze heeft de 45  kWh accu voor een comfortabele actieradius van 346 km* en een vanaf prijs van € 31.085,-

De ID.3 kan worden geleverd als City, Style, Business, life, Max, Tech, 1ST Max en ST plus uitvoering met de diverse uitrustingsniveaus en accu capaciteiten .

De ID.3 1ST  plus de eerste uitvoering. Na de ID.3 1ST volgt de complete line-up van de ID.3. Die begint bij de instapversie met 346 km** actieradius.  Daarboven vind je de versie met 58 kWh en 420 km** actieradius, dezelfde accu als in de ID.3 1ST. Verwacht een Nederlandse prijs van minder dan € 32.000.  

 

Tot 550 kilometer** rijbereik

De ID.3 is er in drie accuvarianten met een actieradius die niets te wensen overlaat. De basis-accu (45 kWh) brengt je 330 kilometer** ver, deze batterij is te laden met maximaal 7,2 kW wisselstroom en maximaal 50 kW gelijkstroom (100 kW gelijkstroomladen optioneel). De middelste accuvariant van 58 kWh die je ook in de ID.3 1ST vindt, heeft een actieradius van 420 kilometer**. De accu kan met maximaal 11 kW (wisselstroom) of 100 kW (gelijkstroom) worden opgeladen. Met de grootste batterij (77 kWh) rijd je zelfs 550 kilometer** op een volle accu. Deze is te laden met maximaal 11 kW (wisselstroom) en 125 kW (gelijkstroom). Welke versie je ook kiest, je hebt vrijwel altijd aan één acculading genoeg voor al je dagelijkse ritten naar kantoor, school en afspraken.

 

Volkswagen CO2 neutraal

Volledig CO2-neutraal
Elektrisch rijden is niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu. Wat ons betreft begint dat al bij de productie. Daarom produceren we de ID.3 volledig CO2-neutraal. En de CO2-uitstoot die onvermijdelijk is, compenseren we met klimaatbeschermingsprojecten. Ook recyclen we zoveel mogelijk onderdelen van de auto op een milieuvriendelijke manier. We gaan er zelfs voor om 97% van de accu te hergebruiken. Zo dragen wij bij aan de wereld van morgen.

 

Licht met IQ

Altijd perfect zicht, in iedere rijsituatie, onder alle weersomstandigheden. Dat comfort bieden de IQ.LIGHT LED Matrix koplampen van de ID.3. Die passen zich automatisch en razendsnel aan iedere situatie aan. Zelfs het grootlicht hoef je niet meer zelf te regelen, zodat je nooit per ongeluk tegenliggers verblindt. En, niet onbelangrijk: ze zien er ook nog eens goed uit. De ID.3 is standaard uitgevoerd met de slimme IQ.DRIVE features, zoals Lane Assist en Adaptive Cruise Control.

 

Interactieve interieurverlichting

Als een goede vriend helpt de ID.3 je in het dagelijks leven. De verlichting in de auto is interactiever dan ooit. De auto begroet je, helpt je navigeren en vertelt je wanneer je moet remmen om ongelukken te voorkomen. De auto kan je zelfs waarschuwen voor naderende weggebruikers als jij uit de auto stapt.

 

De basis voor heel veel ruimte

Het MEB-platform is speciaal ontwikkeld voor onze nieuwe elektrische modellen, zoals de ID.3. De platte accu’s zitten verwerkt in de vloer, wat ondanks z’n compacte formaat veel binnenruimte en een grote actieradius oplevert. De ID.3 is ongeveer net zo groot als een Golf, maar biedt de binnenruimte van een veel grotere auto.

Op zoek naar meer? Dan is de ID.4 echt iets voor jou. De jongste telg uit onze ID.Family combineert de stoere veelzijdigheid van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische ID.

 

Slimme navigatie en diepe bassen

De ID.3 heeft navigatie die met je meedenkt. Hij onthoudt bestemmingen en routes en komt zelf met filemeldingen of een sneller alternatief. Met de DAB+ radio luister je onderweg in kraakheldere digitale kwaliteit naar je favoriete muziek, nieuws of podcast. En als de bassen nog wat dieper mogen, kies je voor de speakers van Beats Audio. Met de groeten van Dr. Dre.

 

Je ziet meer. En vindt sneller je weg

ID.Light ‘praat’ met je: met licht. Samen met het optionele navigatiesysteem wijst ID.Light je snel en ontspannen de weg. Lichtsignalen en een knipperende richtingaanwijzer geven aan wanneer je van rijbaan moet wisselen. Als je spraakbediening gebruikt, reageert het systeem met een lichtsignaal op je stem. En bij het uitstappen zegt ID.Light je gedag met een subtiel lichtteken. Het optionele augmented reality Head-up Display toont handige informatie op de vooruit, direct in je zicht. Zo zie je precies waar je moet afslaan.

Alles onder controle. Met je stem

Zoeken naar de knop om je radio zachter te zetten tijdens het rijden? Verleden tijd. Houd je ogen op de weg en gebruik je stem om de radio, het navigatiesysteem of je telefoon te bedienen. Zeg ‘Hallo ID.’ en hij helpt je verder.

 

Kom binnen. Hoe vind je het interieur?

Niet alleen compleet anders van buiten, maar ook van binnen. Met opvallend veel ruimte. Dus zet je tas lekker neer, ga zitten in de uitnodigende stoelen, en relax met de sfeerverlichting die je naar eigen smaak instelt. Kies uit de tien standaardkleuren (of 30 optionele kleuren). Koele of warme verlichting – het is aan jou.

Topconditie gegarandeerd

De ID.3 is een échte Volkswagen. Je mag dus ook bij deze auto rekenen op de kwaliteit die je van ons gewend bent. Daarom krijg je bij je nieuwe ID.3:

 

 

 

Laden en mobiliteit in één keer geregeld

Ook voor alles rondom laden en mobiliteit kun je bij je e-autoleasing.nl . Met Webasto en e-flux zorgen we ervoor dat iedere klant de juiste laadoplossing krijgt,  e-autoleasing helpt je daarbij. e-autoleasing verzorgt het gehele traject.

✓ Laadpunt thuis of op het werk
✓ Laadsleutelhanger
✓ Eventueel aanpassen van de meterkast

 

E-autoleasing helpt je op weg met de Volkswagen ID.3 en  ID.4

 

E-autoleasing.nl de 100% elektrische leasemaatschappij